10 Yıllık Ak Parti Döneminde Halk Zenginleşti mi ? Fakirleşti mi ? (Belgelerle)

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
Arkadaşlar 2002 yılına ait altın fiyatlarıyla asgari ücret brüt fiyatlarını buldum.

Asgari ücret fiyatlarını maliyenin sitesinden aldım.

Altın fiyatlarını da ünlü bir altın sitesinden altım

Araştırma sonuçlarını aşağıdan görebilirsiniz.

Maliyenin asgari ücret brüt fiyatları geçmişi ve bu günü

Asgari ücret 2002-2012 değişiminde % 376 artarken

Bir altın firmasının arşivinden aldığımız altın fiyatları seyri

Altın fiyatları değişiminde % 600 artmıştır.

Bu durumda 2002 yılından 2012 yılına kadar geçen dönem içinde, asgari ücretli biri aldığı maaşıyla altın almak istese

2002 yılında: 14,70 Gram altın alabilirken
2012 yılında: 9,21 Gram altın alabiliyor.

Bu da aslında halkın alım gücünün 10 yılda ne kadar düştüğünü gösteriyor.

Etiketler: Son 20 Yılın Altın Fiyatları, son 10 yılda asgari ücret, son 10 yılda asgari ücret ne kadar arttı, son 10 yılda altın fiyatları seyri, son 10 yılda asgari ücret, son 10 yılda milli gelir tablosu, 2012, son 10 yılda milli gelir tablosunda neler var, ak parti iktidarının yaptıkları, ak parti iktidarının 10 yılda yaptıkları, türk halkı zenginleşti mi, fakirleşti mi,

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.