20 Ağustos 2011 Ehliyet Sınav Soruları Cevapları

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
2011 yılının dördüncü ehliyet sınavı 20 Ağustos 2011 Cumartesi günü yapılacak. Sorular Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanır yayınlanmaz her zaman olduğu gibi yine bu sayfadan yayınlanacaktır .

Sürücü adaylarının ehliyet almaya hak kazanmaları için bu sınavda sorulan Trafik,ılk yardım ve Motor derslerinden 70 barajını aşmaları ve ertesinde yapılacak olan direksiyon sınavını geçmeleri gerekiyor.

Bu sınava girecek olan sürücü adaylarına önerimiz, mutlaka önceki dönemlere ait ehliyet sorularını çözerek sınava girmeleridir. Özellikle bir önceki dönem olan
2 Temmuz ehliyet sorularını mutlaka çözmelisiniz .

ışte 2 Temmuz 2011 Ehliyet Sınavı Soruları ve Cevapları:

02 Temmuz 2011 Tarihli Motorlu Taşıtlar Sürücü Adayı Sınavı Soru ve Cevapları Yayınlandı !!! Aşağıdaki linklere tıklayarak Soruları ındirebilirsiniz …

A1-A2 Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

20 Ağustos Ehliyet Sınav Yerleri Açıklandığı Öğrenmek için Tıklayınız

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.