32 Farz Öğreniyorum Çizgi Film Seti VCDRiP

Ebru

New Member

32 FARZ ÖğRENıYORUM ÇıZGıFıLM SETı
Çocuklarınıza 32 farzı hiç zorlanmadan öğretmek istermisiniz?
Çocuklarınız 5 Vcd den oluşan bu eğlenceli çizgifilm setimizle 32 Farzı detaylı olarak kolayca öğrenebilecek...
1.VCD ımanın şartları - 1
2.VCD ımanın şartları - 2
3.VCD ıslam'ın 5 şartı
4.VCD Teyemmüm, Gusül, Abdest ve Namazın şartları - 1
5.VCD Teyemmüm, Gusül, Abdest ve Namazın şartları - 2

Çocuklarınızın ıslam eğitimi konusunda eksik olduğunu mu düşünüyorsunuz? - Çocuklarınızın eğitimi konusunda kaynak bulmakta zorluk mu çekiyorsunuz? - Çocuklarınızın bu temel bilgileri öğrenirken aynı zamanda eğlenmesiniz ister misiniz?

32 FARZ ÖğRENıYORUM ÇıZGıFıLM SETı………
Bu setimizde çocuklarımız sevgi okulu öğrencileri ile birlikte imanın şartları olan - Yüce Allah’ın varlığına ve birliğine ıman - Meleklere ıman - Kitaplara ıman - Peygamberlerine ıman - Kader-Kaza ve Ahiret Gününe ıman konularını Öğrenecekler… BıTMEDı…… - Çocuklarımız ıslam’ın Beş şartı ve Namaz öğreniyorum Cd leri ile Hem islamın şartlarını hemde 5 vakit namazın nasıl kılındığını uygulamalı olarak görecek ve öğrenecekler…

DOWNLOAD | ıNDıR
Wupload.Com
http://www.wupload.com/file/124540146
Uploaded.To
http://uploaded.to/file/k9gerkl6

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.