Başkanın torpilli kızı atandı

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
8 ki�i gelmedi 1 ki�i de elendi ba�kan�n k�z� akademisyen olarak atand�
�Erdo�an��n kap�s�nda temizlik�i olurum� diyen AKP�li Bilecik Belediye Ba�kan� Selim Ya�c��n�n k�z� 10�uncu s�radan 1�inci s�raya geldi. Bilecik �eyh Edebali �niversitesi�ne ��retim g�revlisi oldu. Baba k�z�n� kutlad�.

Bilecik �eyh Edebali �niversitesi'nin a�t��� ��retim g�revlisi s�nav�nda tam bir skandal ya�and�. �niversitenin Sa�l�k Hizmetleri Meslek Y�ksekokulu'na al�nacak 1 ki�ilik ��retim �yesi i�in 25 Aral�k 2017'de ilana ��k�ld�. 10 ki�i m�racat etti. Personel Daire Ba�kanl��� �n de�erlendirme sonucunu 12 Ocak 2018'de a��klad�. AKP'li Bilecik Belediye Ba�kan� Selim Ya�c�'n�n k�z� Hatice Ecem Gezer, ALES puan s�ralamas�na g�re en sonda yer ald�.

ALES PUANI D���K AMA�

�niversite di�er birimlerin al�m sonu�lar�n� yay�nlarken Gezer'in ba�vurdu�u kadronun sonu� ilanlar�n� yay�nlamad�. 1 �ubat'ta yap�lan s�nav ve 2 �ubat'ta yay�nlanan ilanda AKP'li ba�kan�n k�z� listede birinci s�rada yer ald�. S�nava girmeye hak kazanan 8 ki�inin �s�nava gelmedi�i' belirlendi. ALES ve lisans mezuniyeti puan� daha y�ksek olan Sema �nver'e s�nav puan� 45 verilerek kadro almas� engellendi. AKP'li Ya�c�'n�n k�z� Gezer ise 75 puanla ��retim g�revlisi yap�ld�.

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Vora | Memet Usta | ASOV | Borsa| Best Haic Clinic