Bıçak Kemiğe Kaç Kez Dayanır ? Siyasilerin Günü Kurtarma Yalanları

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

Ülkemizde şehit haberleri aldı başını gidiyor. Devlet hep bitecek diyor ama ertesi gün yok Siirt'te yok Hakkari'de 3 şehit, 5 şehit diye haberler çıkıyor. Çok değil geçen sene Ramazan ayında Başbakan : Bıçak kemiğe dayandı. Ramazan ayı bitiminde şehit haberleri susacak demişti. Aradan yaklaşık 1 yıl geçti ve halen şehit haberleri, halen ağlayan analar, babalar,yıkılan aileler ...

Kimse istemez oğlunu doğurup büyütüp iş yapmaz bir devlet uğruna şehit etmeyi ama yapılmadan da olmuyor işte vatan borcu ...

Vatan borcu diyoruz ama bir de işin şu yanı var ;

Parası olan, maddi durumu iyi olan aileler 30 - 40 milyar verip rahat rahat oğlunu en güzel yerlere gönderip sanki bir komutanmış gibi askerliğini yaptırıyor. Garibanımın oğlu da askerliği Hakkari'ye, Siirt'e veyahut şırnak'a çıkınca : Anne beni merak etmeyin. Hakkınızı helal edin, şehit olabilirim diyor. Ondan sonra bu ülkede adalet arayın ...

Aynı zamanda bu paralı askerlikle ilgili bir soru sorarım.
Herkes bilir zaten öğrenmiştir: "SıZ DAHA ÖNCE VıLLADAN ÇIKAN şEHıT GÖRDÜNÜZ MÜ ? "

Kısacası benim derdim ne Tayyip'le ne Apo'yla ne de bir başka biriyle. Ben sadece her Türk insanının istediği gibi bu ülkede BARIş, ADALET VE KARDEşLıK ıSTıYORUM. Aynı zamanda her Türk insanının özlediği gibi 1 SUBAY şEHıT OLDU DıYE MENEMEN'ı YAKIN. Diyen MUSTAFA KEMAL'ı ÖZLÜYORUM !

Bir Başka Adresten Alınmıştır

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.