Bülent Arınç Aydın Doğan'dan ış ıstedi (Resmen)

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

10 şehit verdiğimiz günün akşamında Sayın Bülent Arınç Kanal D ana habere konuk oldu. Konuk olmasının sebebi tabiki şehitler değil. Sebep Mehmet Ali Birand'ın haber dönemine başlaması.

Haber başlamadan önce Bülent Arınç'ın konuk olacağı reklamı yapılıdı ve sonunda haberler başladı. Haberin ilk dakikalarında Bülent Arınç'a hoş geldiniz dendi ve haber programına Arınçsız bir şekilde devam edildi. Haberler devam etti ve yaklaşık 25 dk geçti. Tabi bu arada konuk Bülent Arınç da Ankara stüdyosundan haberleri izliyor. Haber aralarında da yine Bülent Arınç konuk oluyor diye reklam yapılıyor.

Neyse fazla uzatmayayım haberin sonuna doğru Birand tenezzül edip Arınç Bey'e dönüyor ve bir kaç soru soruyor. aralarda gülüşüyorlar lak lak yapıyorlar, şehitlerimizin olduğu günün akşamında bu terbiyesizliği gündeme getirmek bile istemiyorum. Asıl konumuz Bülent Arınç şehitlerin olduğu bir günde, Aydın Doğan'ın kanalının yeni yayın dönemine başladığı gün ankara'dan canlı yayına katılarak 25 dakika bekletilmesi ve ardından bülent Bey'in ağzından aldığımız kelimelerin analiz edilmiş hali.

Birand souyor: Bu dönemden sonra milletvekili olma şansınız azaldı. Ne yapmauyı planlıyorsunuz ?

Arınç: siyasete dışarıdan devam ederim. Belediye başkanı olmayı düşünmüyorum.

Birand: Siyasete nasıl dışarıdan katılırsınız ?

Arınç: Kendi birikimlerimi kamuoyuna aktarırım eğer böyle bir fırsat doğarsa.

Bunun analizi
şu: Aydın Doğan Bey beni gazete yazarlığına alırsa memnuniyetle çalışırım. Bakın emrinizde olduğumu nasıl da gösterdim. şehitlerin olduğu günün akşamı gelip haber programınıza yarım saat bekledim. Vekilliğim bitince de emrinizde çalışmaya devam etmek isterim

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.