Çalınan KPSS 2012 Soruları ve Aydınlatıcı Bir Kaç Bilgi

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

2010yılında yaşanan soruların dağıtılması skandalı bu seneki KPSS'de de yaşandı. Maalesef olan yine 1 yılını, varını yoğunu bu sınav uğruna heba edenlere oldu.

Hükümette ya da buna göz yumanlarda birazcık insaf varsa duruma müdahale eder ve sorumluları cezalandırır.

şunu haykırdığınızı duyar gibiyim: "Hükümet 2010 Skandalında ne yaptı da bu skandalda ne yapmasını bekliyorsun" haklısınız o zaman bir şey yapmadığını savunabilirsiniz ancak ben sizinle aynı fikirde değilim çünkü hükümet o zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. ışte yaptıkları:

* Yök başkanına ve Ösym başkanına sonuna kadar sahip çıkmıştır.
* Haksızlığı başkası yapınca kötü, bizden birileri yapınca onlar kötü değildir
* Sınav sonuçları teşhir edilen kopyacıların ortaya çıkarılmasını önlemek adına şifre sistemini devreye sokmuş ve adaydan başkasının sonuçlara erişmesini engellemiştir. (Bunu kopya olayından önce yapsalardı alkışlardık, kişi özel bilgilerini koruduğu için, ancak bunu kopyacıları korumak ve kollamk için yapmıştır. Bu yüzden de sorumluluğu bulunup da engel olmayanları en içten lanetliyorum.)
* ıptal edilen Eğitim bilimleri sınavıydı ama asıl üst düzey memurluklara KPSS3 puanıyla alım yapılıyordu. Genel Kültür Genel Yetenek bölümünde de kopya çekilmesine karşın, adayların ağzına bir parmak bal çalınmış ve sadece Eğitim bilimleri sınavı iptal edilmiştir.
* Kopya çekenleri (şifre sisteminden önce tespit ettiklerimiz) en güzel okullara atanmışlar. Çoğu da KPSS3 puanıyla memurluklara yerleştirilşmiştir.

* Yapılanlarda emeği geçen haksızlığa çanak tutanları Allah'a havale ediyoruz.

Gel gelelim 2012 Sorularına

Çıkıyor bir kurum (BeyazKalem Yayınları) ve Sınav günü 57 adet Genel Kültür sorusunu saat 17.30 itibariyle internete yüklüyor.

Nasıl yapıldığı sorulduğunda da Biz arkadaşlarımıza söyledik ve girenlerden soruları aldık öylece toparladık diyorlar.

Peki Gelelim bir kaç soruya :

57 adet soruyu toparlayan kişiler neden sadece Güncel 3 soruyu eklemediniz. (Zira Ben de sınava girdim, çıkışta herkes birbirine en önce bu 3 soruyu soruyordu. Ne miydi bu sorular: Örneğin biri Nato zirvesi nerede yapıldı, diğeri Hangi kredi derecelendirme kuruluşuna Başbakan laf söyledi , tartışma konusu oldu vs. idi.Diğerini de hatırlayamadım.. Yani Özel olarak soruları ezberle denmediği haldı o 3 sorudan 2'sini hatırlayabiliyorum. Özel olarak ezberlemekle görevlendirilenler bu soruları ezberleyemezmiydi ? Neyse uzatmayalım biz diğer sorulara geçelim...)

Böyle bir çalışma yapıyorsunuz ve şablon olarak Beyazkalem 2 Denemesinin şablonunu (yanlışlıkla) kullanıyorsunuz ? Pes doğrusu . O kadar tanınmış bir kurum, böyle bir çalışma yapıyor ve PDF'ye aktarmada şablonu ayırt edemiyor ? Gülünç olmayın. (Yerinizde olsam reklam için yaptık derdim. şAyet amacınız reklam yapmaksa, Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorsanız da bunu açıklayın , çekiinmeyin. Zira sizin bu yaptığınız yüzünden 100 binler devletine ve kurumlarına kuşkuyla bakmaya başladı. Müslüman olduğunuz ve muhafazakar olduğunuz söyleniyor. O zaman Kul Hakkının affedilmeyen tek günah olduğunu da biliyorsunuzdur. 100 binlerin kul hakkı sizin için birşey ifade ediyor mu ?

Eğer bu yapılanların üzeri örtülmeye çalışılırsa(2010 Skandalında olduğu gibi ilk yapılan zaten üzerini örtma çalışmasıdır. Çünkü 2010'da da ilk söylentiler ortaya atıldığında ÖSYM açıklama yapmış ve bizi karalamaya çalışıyorlar demişti. sonra ne oldu da iptal oldu sınav ? Demek ki karalama çalışması değilmiş Gerçekten bir BıT yeniği varmış. Peki 2012'de yine mi sizi karalamaya çalışıyorlar ? Yine bir bit yeniği olmasın !)

Biz nacizane şunu belirtiyoruz. Sayın Başbakan ve Avanesi! 450 bin insanın geleceğini 4,5 saatte belirmeye çalışırsanız olacağı budur.

10 yıldır iktidarda ve tek başınızasınız. Genç nüfusumuz var diye gerim gerim geriliyorsunuz. ışte gençlerin hali. Yıllarını sınavlara çalışmayla heba etmiş. sonuçta da kopyacılar yüzünden hayatından bezmişler.

Korkum şudur ki KPSS sitemi 18 cana malolmuştur. Müslüman bir ülkede intiharın (En büyük günahlardan biridir. ) bu sebeple olması dindar gençlik söylemi içinde olanları hiç düşündürmez mi ?

Dindar gençlik mi ıntihar eden gençlik mi ?

Korkumun ne olduğuna gelince, kaybedecek bir şeyi olmayan insan en tehlikeli silahtan daha tehlikelidir. Tehlikeli silahlar maalesef ki her yıl biraz daha artmakta, lütfen Gençliği Feda etmeyin....

7 Temmuz 2012 KPSS Eğitim Bilimleri Soruları ve Cevapları 2012 KPSS Soruları Çalındı , Kpss Türkiye Geneli 2 Beyazkalem 2012 Dicle Haber Ajansı 2012 KPSS Sorularını Kim Çaldı , KPSS Soruları Nasıl Çalındı, beyazkalem 2012 KPSS Çalınan Kitapçık ındir Yükle

Ekli dosyalar

• 74.6 KB Görüntüleme: 143
  • 163.4 KB Görüntüleme: 97
  • 142.6 KB Görüntüleme: 86
  • 151.8 KB Görüntüleme: 89
  • 133.2 KB Görüntüleme: 81
  • 144.2 KB Görüntüleme: 96
kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.