Dünyaya Rezil olduğumuz, Bakanların Yuhalandığı O Görüntüler..

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
WTA ıstanbul Tenis Turnuvası'nın finaline AK Partili bakanların yuhalanması damgasını vurdu. Yuhalanan Bakanlardan Fatma şahin ise Twtiterdan yuhalama olayıyla ilgili açıklama yaptı.

eb-bnp Paribas Wta Championships Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda tekler finalinin ardından düzenlenen kupa seremonisinde yuhalama krizi yaşandı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan finalde ABD'li Serena Williams, Rus raket Maria Sharapova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2 - 0 yenerek şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen seremonide ise kupaları takdim etmek üzere törene çağırılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma şahin ve ıstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir grup seyirci tarafından yuhalandı.

Daha sonra tören alanına gelen Yıldırım, bu gelişmenin ardından kupanın takdim edilmesini beklemeden salondan ayrıldı. Kupanın takdim edilmesi sırasında da yuhalama bir süre devam etti.

işte dünyaya rezil olduğumuz o anlar
http://youtu.be/j7J_LDjaR7g

BAKAN şAHıN TWıTTERDAN AÇIKLAMA YAPTI

Bakan şahin, twitterdan yaptığı açıklamada kendisini yuhalayan seyircileri eleştirdi.

ışte Bakan şahin'in attığı o twitler;

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.