E-Okul Davranış Notu Girme Programı ındir

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
Davranış notu girmek sizin için de problem olmaya başladıysa bu minik program sizi rahatlatacaktır. Öğretmen arkadaşlara şimdiden kolaylıklar dilerim.

Programı hazırlayan arkadaşa da teşekkürler

Dosyayı ındirin

NOT: Dosya isminin ilginç olmasının sebebi, meb internetinden girenlerin de indirebilmesini sağlamak amacıyla böyle değişik bir isimle kaydedilmiştir ;)

Etiketler: 2012-2013 E-Okula Davranış Notu Girme, Tek Tıkla Davranış Notu - Tüm Siniflar Karışık Dersler Program ve Oyunlar dökümanını indir, 2012-2013 E-Okula Davranış Notu Girme, Tek Tıkla Davranış Notu - Tüm Siniflar Karışık Dersler Program ve Oyunlar dökümanını oku,2012-2013 E-Okula Davranış Notu Girme, Tek Tıkla Davranış Notu - Tüm Siniflar Karışık Dersler Program ve Oyunlar dökümanını ara, bul, otomatik davranış notu girme programı indir, e-okul davranış notu girme programı indir, 2013 davranış notları girme programı, full download, davranış notu girme programı indir, yaziliplan.net davranış notu girme programı indir

gudar12

New Member
Cvp: E-Okul Davranış Notu Girme Programı ındir

Tüm öğretmen arkadaşlarımın işini kolaylaştıracak muhteşem bir program. Ben aldım kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
Kolay Davranış Notu Girişi, Performans ve Proje Ölçeği, Sınav Başarı Analizi, Ders ve Etkinliklere Katılım Formu hazırlama, Sınav Notu ve birçok işlem saniyeler içinde bitiyor. Görsel Sanatlar, Müzik, Teknoloji Tasarım ve Beden Eğitimi öğretmenleri için Sınav Notu işlemleri. Tek tıkla notları E-Okula aktarıp çekiyor. Tek kelimeyle muhteşem...
Ayrıca program sayesinde kazanç sağlamak da mümkün. Ayrıntılı bilgi için:

gudar12

New Member
Tüm öğretmen arkadaşlarımın işini kolaylaştıracak muhteşem bir program. Ben aldım kullanıyorum. Size de tavsiye ederim.
Kolay Davranış Notu Girişi, Performans ve Proje Ölçeği, Sınav Başarı Analizi, Ders ve Etkinliklere Katılım Formu hazırlama, Sınav Notu ve birçok işlem saniyeler içinde bitiyor. Görsel Sanatlar, Müzik, Teknoloji Tasarım ve Beden Eğitimi öğretmenleri için Sınav Notu işlemleri. Tek tıkla notları E-Okula aktarıp çekiyor. Tek kelimeyle muhteşem...
Ayrıca program sayesinde kazanç sağlamak da mümkün. Ayrıntılı bilgi için:

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.