Eğitim ıçin 100 Bin ımza Kampanyası

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

EğıTıM MANıFESTOSU:

Ülkemizde eğitim sistemi çöküşün eşiğine gelmiştir. Bu duruma artık birinin DUR ! demesi gerekmiyor mu? Biz eğitimciler bu yanlışlıkları başından beri görüyoruz ve yetkilileri aşağıdaki konularda düzenlemeler yapmaya çağırıyoruz.

1- Haddinden fazla Eğitim ve Fen Edebiyat Fakülteleri açılmıştır. Bu fakültelerin makul bir şekilde azaltılması gerekmektedir.

2- Bu fakültelerde kontenjanlar alabildiğine artırılmıştır. Astronomik şekilde artırılan bu kontenjanlar derhal azaltılmalıdır.

3- Eğitimde yaş haddini dolduran öğretmenlerin gerekli koşullar sağlanarak emekliliğe teşvik edilmeleri için düzenlemeler yapılmalıdır.

4- Öğretmen ihtiyacı içinde olan okullara derhal yeni öğretmen atamaları yapılmalıdır.

5- Sekiz yıllık zorunlu eğitim anlayışının gözden geçirilmesi, eksi ve artılarının araştırılarak gerekli düzenlemeye acilen gidilmelidir

6- Herkesi üniversiteye yönlendirmek yerine, mesleki bölümler çeşitlendirilmeli ve öğrenciler ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bu bölümlere yönlendirilmelidir.

7- Dokuz yıl önce 67 bin olan istihdam edilmeyen öğretmen sayısı 2010 yılı itibari ile yaklaşık 320 bin civarındadır. Bu yığılma her yıl artarak devam etmektedir.

8- Ücretli öğretmen adıyla bildiğimiz bu sistem bir an önce kaldırılmalı ve öğrencilerin geleceğiyle daha fazla oynanmamalıdır.

9- Ağustos ayındaki 11 bin atama dışında, derhal ek atama yapılmalıdır !

KAMPANYAYA KATILMAK VE DESTEK OLMAK ıÇıN TIKLAYIN

Seda123

Moderator
Kampanya günceldir arkadaşlar.. şu an itibariyle 1500 ü geçtik.
Allah'ın izniyle 100 bin imza tamamlanacak

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.