Ek Atamadan Sonra Taban Punalar Kaça Düştü ?

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
Ek Atamadan Sonra Taban Punalar Kaça Düştü ?

'09.09.2013' Tarihli Atamada 26. Tercihi Yapan Adayların Ek ılk Atama Sonuçları ıçin ek dosyalara tıklayın..

2013 Yılı Öğretmenlik Ek-2 Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanlar ıçin ek dosyalara tıklayın..

Etiketler: Öğretmenlerin ek-2 atama sonuçları, en son taban puanlar, kaça düştü, Almanca en son taban puanı, Beden Eğitimi en son taban puanı, Bilişim Teknolojilerien son taban puanı, Biyoloji en son taban puanı,
Coğrafya en son taban puanı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi en son taban puanı, Elektrik-Elektronik Tek./Elektriken son taban puanı, Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik en son taban puanı, Felsefeen son taban puanı, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji en son taban puanı, Fiziken son taban puanı, Giyim Üretim Teknolojisi en son taban puanı, Görsel Sanatlar/Resimen son taban puanı, ılköğretim Matematik Öğr. en son taban puanı,
ıngilizce en son taban puanı, Kimya/Kimya Teknolojisi en son taban puanı, Matematik en son taban puanı, Muhasebe ve Finansman en son taban puanı, Okul Öncesi Öğrten son taban puanı, Öğretmenlik Meslek Bilgisi Dersleri en son taban puanı, Sınıf Öğretmenliği en son taban puanı, Sosyal Bilgiler en son taban puanı,
Tarihen son taban puanı, Tesisat Teknolojisi ve ıklimlendirme en son taban puanı, Türk Dili ve Edebiyatı en son taban puanı, Türkçe en son taban puanı, Yiyecek ıçecek Hizmetleri, 2013 taban puanlar, branşların taban puanları

Ekli dosyalar