ELS- ıngilizce Dergi Seti (Türkçe anlatımlı-35 adet)

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
YDSye hazırlanan ya da akademik yabancı dil sınavlarına hazırlanabileceğiniz harika bir kaynak.konu anlatımları,boşluk doldurmalı,çoktan seçmeli testler,reading,vocabulary çalışmaları için çok özel bir kaynak... işinize yarayacak ve size başarı sağlayacaktır..

ıngilizce konusunda Türkiye'nin en deneyimli ekibi tarafından titizlikle hazırlanmış olan ELS ıngilizce eğitim seti, Türkçe anlatımlıdır ve ıngilizce'yi eksiksiz olarak tüm ayrıntıları ile öğretmektedir, ülkemizde YDS , KPDS, ALES başa olmak üzere, yanabcı dil sınavı adaylarının da ihtiyacını karşılamaktadır.

Bol alıştırma ve çeşitli türde sorular sunan ELS (English Language Studies) ıngilizce'ye dair her türlü bilgiyi içermektedir.

PDF formatında, kaliteli olarak taranmıştır, faydalı olması dileğiyle....

Not: Torrent dosyasından inmemesinin sebebi: Torrent upload sitesinde bakım ve güncelleme var

Torrent dosyası ektedir
Boyut: 97.5 MB

Torrentlerden indiremeyenler için

ELS (English Language Studies) ıngilizce Eğitim | 138 Mb.

- 780 Sayfalık, Ingilizce Öğrenme Seti
- ELS Kelime Kitabı
- ELS Gramer Anlatım Kitabı Tam Set
- ELS Okuma Kitabı
- ELS 2001, 2002, 2003, 2004 Tamamı
- ELS Worksheets

Torrent linki ektedir. (Hottfile linki silinmiş ancak sitemizdeki dosya aktiftir.)

Ekli dosyalar

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
Torrent dosyasını ekten indirin. Torrent programını kurun ve o indirdiğiniz torrent dosyasını çalıştırın.

kapadokyali50

New Member
Cvp: ELS- ıngilizce Dergi Seti (Türkçe anlatımlı-35 adet)

arkadaslar torrenttende inmiyor bu dosyalari indiren varsa baska bi siteye upload edebilirler mi?

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
RE: Cvp: ELS- ıngilizce Dergi Seti (Türkçe anlatımlı-35 adet)

kapadokyali50' Alıntı:
arkadaslar torrenttende inmiyor bu dosyalari indiren varsa baska bi siteye upload edebilirler mi?
Link yenilendi

dilciyiz

New Member
Cvp: ELS- ıngilizce Dergi Seti (Türkçe anlatımlı-35 adet)

Torrentten inmiyor, normal upload edermisiniz

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.