Full Kpss Genel Kültür Genel Yetenek

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
ıÇıNDEKıLER: BUGÜNE KADAR YAPILMIş TÜM KPSS'LER , BUGÜNE KADAR YAPILMIş TÜM KURUM SINAVLARI , BUGÜNE KADAR ıNTERNETE
VERıLMış BÜTÜN DERS NOTLARI VE ÇALIşMA DOSYALARI,ıNTERNETTE KPSS'YE DAıR ARADIğINIZ HER NE VARSA BURADA.

VERıLış AMACI: KPSS'YE GıRECEK KışıLERıN TÜM KAYNAK VE OLANAKLARA ERışEBıLMESı. BıLGı PAYLAşTIKÇA ARTAR VE
BıLGıDE SıZE FAYDAM DOKUNACAKSA NE MUTLU BANA.ıYı BıR YERE GıRMEM ıÇıN DUA EDıN YETER.

NOT: KPSS A GRUBU ESAS ALINARAK HAZIRLANMIşTIR.EğıTıM BıLıMLERı YOKTUR.
BOYUTU: gerçek 140 mb ,winrar 60 MB.
GEREKLı PROGRAMLAR: WıNRAR,ADOBE ACROBAT,OFFıCE PROGRAMLARI,ıE 7

HAZIRLAYAN ARKADAşIN EMEğıNE SAğLIK ıNşALLAH HERşEY GÖNLÜNCE OLUR..SINAVA GıRECEK BÜTÜN ARKADAşLARA BAşARILAR

ındirin

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.