Google Adwords Reklam Verme, Resimli Anlatım 2012

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

Google Adwords derslerimizde şimdi de Adwords reklam vermeyi anlatacağım. Resimlerde neler yapılması gerektiğini anlattım. Anahtar kelime kavramlarını bilmiyorsanız öncelikle sitemizdeki Affiliate Marketing için Anahtar Kelimelerin Önemi başlıklı yazımızı okumanızı öneririm.

Adwords reklam verme konusunu resimli olarak basitçe anlatmaya çalıştım. Ancak herhangi bir şekilde sorularınız olursa yazı altına yorum yaparak bu sorularınızı sorabilirsiniz. Resimlerde bahsetmediğim birkaç detaydan şimdi bahsetmek istiyorum.

Günlük bütçenizi 25,00TL ayarlayın dedim bu demek olmuyor ki her gün 25 TL harcayacak. O yüzden rakamlara takılmayın. Örnek verecek olursak tıklama başına maliyeti 0,25 TL ayarlarsanız günlük bütçe 25 tl olduğundan günlük reklamınıza 100 tıklama olur. Ancak hiç bir zaman günlük bütçenin tamamının harcandığını görmedim.

O yüzden içiniz rahat olsun. Anahtar kelime kullanımında da genel kelimeler yerine odaklı kelimeleri kullanın. 200-300 tıklamada satış olmazsa reklamınız düzenleyin ya da başka bir ürüne reklam verin. Lafı daha fazla uzatmadan Adwords reklam verme adımlarını resimlere bakarak yapabilirsiniz.

Google Adwords giriş için tıklayın

RESıMLERLE ANLATIMI TAKıP EDELıM

Etiketler:
Google adwords reklam verme, google reklam ver, google'a reklam vermek, reklam nasıl verilir, internette reklam yapma, google reklam üyeliği açma, siteni google iile tanıt, google reklamlarının yapımı resimlii anlatımı, google adwords, adwords reklam verme,adwords,adwords reklam vermek,adwords reklam verme resimli anlatım,adwords reklam hakkında görüşleriniz,google adwords kullanımı video,google adwords reklam,google adwords reklam verme resimli,google adwords ücretsiz reklam verme,adword reklam verme, google adwords kuponu, google adwords kelime aracı

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.