Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

Son zamanlarda arama motoru optimizasyonu yaptığını söyleyen bazı kişiler ve firmalar, bu sloganı kullanılır oldu. ılk sayfada kalıcı başarı ve birinci sayfa garantili optimizasyon hakkında tartışmalar mevcut. Profesyonellik yapabileceklerini müşterisine sunmak ve sonrasında ise rezil olmamak için arkasında durabilmektir. Yoksa zaten birkaç kişiyle çalışıldıktan ve referans listesi eksiye doğru gitmeye başladıktan sonra insanlar gerçek neyse onu kolaylıkla bulacaktır. Gerçi yurdum insanının referansları inceleme gibi bir huyu yoktu bir zamana kadar, nerede ucuz oradan işi yaptırıyorduk. Birçok şey için bende dahil böyleydim. Ama zamanla insanlar alışıyorlar ve kendi başlarından geçmese bile etraflarından ders alıyorlar. Yani almak en güzeli, bir musibet hesabından yola çıkarsak, her olayda acı yaşamaya da gerek yok diye düşünüyorum.

Her kelime için farklı farklı yöntemler kullanılır. Çünkü her kelimenin aranma yoğunluğu, içerik çeşitliliği ve geri dönüşümü aynı değildir. Dünyada on binlerce rekabet edilebilecek kelime varken, her kelimede birinci sayfayı garanti edebilmek, Google’ın sahibi olduğunuzda gerçekleşebilir. Çünkü hayatınızda hiç duymadığınız bir kelimeye optimizasyon yapmanız için belli şeyler bilmeniz gerekmektedir. SEO yapan arkadaşlarım daha iyi bileceklerdir. Ben kendimi uzman veyahut profesyonel ilan etmiyorum, fakat akıllı ve ideal olarak düşündüğümüzde, insanların algılarıyla oynayarak kaliteli hizmet vermemek, gerçekten acıstasyon ile para kazanmak anlamına gelir. Oyun kelimelerinde farklı şeyler yapılır, izle kelimesinde farklı. Kimi zaman rakiplerin yaptığı şeyleri inceleyip farklı metodlar uygulanabilir, daha ismini bile bilmediğiniz bir kelimenin garantisini onu görmeden nasıl verebiliyorsunuz, anlamış değilim. “Bilgisayar” kelimesine optimizasyon yaparken, rakip siteler değerlendirilir, onların yaptığı yöntemlerin üstüne bir şeyler katılmaya çalışılır. Bu her kelime için geçerlidir, kimi kelimelerin kimi yöntemlerde daha etkili şekilde yükseliş gösterdiği aşikardır.

Durumu farklı bir açıdan değerlendirirsek, Google belli kelimelerde manipule hareketler yapabilir. Manuel olarak gerçekleştirilebilen bu değişimler, kendi sistemi olan Adwords ve anlaşmalı diğer firmalara reklamverenlerin çoğalması için gerçekleştirilebilir. Durum böyleyken, kendi sistemimizde bile bir şeyin garantisini veremezken, taa nerelerde olan bir sistemin içerisinde sadece dışarıdan bir etken olan sözde SEO uzmanlarının verdikleri bu vaatlere inanmayın derim. Sloganı bu olan kişiler/firmalar kalkıp bana kızmasınlar, kendileri de bu durumu iyi biliyorlar. Sloganları ve bazı başlıkları müşterileri çekmek için yalan yanlış veyahut yapılması mümkün olmayan şekilde girmek sadece güvensizlik verir. Ben sadece bu yolları seçmeseniz bile, gerçekten yapabileceklerinizi yazdığınız halde dahi müşteri bulabileceğinize inanıyorum, yapabildiklerinizle camiada olmak, yapamadıklarınız yüzünden rezil görünmenizden daha iyidir.

Zaten referansları sağlam birçok kişiyle konuşarak bu yazıyı oluşturdum. Hepsinin fikride aynı şekilde, insanlar yapabildikleri kadar buradalar ve forumlardalar. Kendi ismini kullanarak, dolandırıcı veya sahtekâr damgası yemenin ne kadar kötü bir şey olduğunu düşünemeyecek kadar garip insanlar diyebilirim. (Bu yazım birinci sayfa garantisi verenlere değil; garantiyi verdikten sonra birinci sayfaya, vaat edilen zamanda çıkartamayanlara.)

Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun Google'de Birinci Sayfada Çıkmak ıçin Okuyun

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.