Halk Müziği ve Pop Müziği Skeci (Komik)

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
Spiker: Sayın seyirciler, konuklarımla Türk müziğini tartışacağız Ama öncelikle şunu belirtmekte fayda görüyorum Bir tartışma programının izlenebilmesi için tartışmada kavga dövüş olması şart Onun için biz de bu tartışma esnasında tartışmacılarımız arasında kavga dövüş çıkması için özel bir gayret sarf edeceğiz Anlarsınız ya, devir reyting devri Evet önce kavga dövüşçüler Eeee, pardon tartışmacılar kendilerini tanıtsınlar Buyrun

şevket: Efendim, adım şevket, soyadım Çınaraltındayataryatmazuyuroğlu

Spiker: Soyadınız ne?

şevket: Çınaraltındayataryatmazuyuroğlu

Spiker: Soyada bak ya! Oldukça uzun Çınar altında yatar yatmaz Her neyse Bu soyadı nerde büyüttünüz?

şevket: Saksıda

Spiker: Siz bu tartışmaya hangi sıfatla katılıyorsunuz?

şevket: Efendim, ben “Halk Müziğini Sevmeyenlerin Kafasını Kırmalı Derneği”nin başkanıyım Halk müziğiyle doğdum, halk müziğiyle yaşıyorum ve halk müziğiyle öleceğim Yaşasın halk müziği 35 yaşındayım Bekarım Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

DEVAMI DOSYADA...

Ekli dosyalar

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.