Çiğli İngilizce Kursu arayışlarınıza yeni bir çözüm ile bugünkü haberimizin açılışını yapıyoruz! Alanında uzman birbirinden genç ve enerjik eğitim kadrosu, uluslararası denkliği olan kaynak kitapları, çeşitli avantajlı etkinlikleri ve verimli eğitim süreçleri ile Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları, sizlere en kaliteli dil eğitimini vermeyi amaçlıyor. Eğer siz de Çiğli’de, oturduğunuz semtte bulunan, fakat dünya standartlarında bir dil eğitimi veren bir kurum arıyorsanız, Çiğli İngilizce Kursu şubesi ile Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları, tam size göre olabilir! Bugünkü haberimizde ayrıntılı olarak inceleyerek hakkında detaylı bilgi verdiğimiz bu dil kursunu tanımak için yazımızın devamını okumayı unutmayın.
Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları ile Eğitim ve Öğretim Süreci
Çiğli’de, hatta İzmir’in genelinde ve Türkiye’de birbirinden farklı şekilde kurumlaşmış pek çok İngilizce Kursu var. Peki, bütün bunların arasından biz neden Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları hakkında araştırma yaptık? Yaptığımız araştırmalarda söz konusu kurumun pek çok alanda rakiplerini geride bırakan bazı özelliklerinin olması, bizim için en önemli noktaydı. Öğrencilerinin derslerden alacağı verimi merkeze koymuş olan Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nın, gerek eğitmen seçimi, gerek kaynak seçimi, gerek ise eğitim süreci hakkında ortaya koyduğu pek çok yenilik var. Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nı daha iyi tanıyabilmeniz için sizinle ayrıntılı olarak bu bilgileri paylaşacağız. Dilerseniz başlayalım.
Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları ile Eğitim ve Öğretim Süreci
Çiğli’de, hatta İzmir’in genelinde ve Türkiye’de birbirinden farklı şekilde kurumlaşmış pek çok İngilizce Kursu var. Peki, bütün bunların arasından biz neden Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları hakkında araştırma yaptık? Yaptığımız araştırmalarda söz konusu kurumun pek çok alanda rakiplerini geride bırakan bazı özelliklerinin olması, bizim için en önemli noktaydı. Öğrencilerinin derslerden alacağı verimi merkeze koymuş olan Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nın, gerek eğitmen seçimi, gerek kaynak seçimi, gerek ise eğitim süreci hakkında ortaya koyduğu pek çok yenilik var. Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nı daha iyi tanıyabilmeniz için sizinle ayrıntılı olarak bu bilgileri paylaşacağız. Dilerseniz başlayalım.
- Pek çok Çiğli İngilizce Kursu alternatifi arasından ayrılarak farkını belli eden Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nın en önemli özelliği, eğitmenlerini seçme biçimi. Kursta dersinize giren her bir eğitmen, özel bir eğitmen seçme metodu ile karşınıza çıkarılmadan önce test edilmiş eğitmenler olmaktadır. Bu da eğitim sürecinizden aldığınız verimi maksimize etmektedir.
- Çiğli İngilizce Kursu alternatiflerinin hiçbirinde bulunmayan bir başka özellik ise, yine Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nda bulunuyor. Öyle ki kurum, ücretsiz kur tekrarı gibi bir avantajı öğrencilerine sunuyor. Kur sonunda girilen kur yeterlilik testinden yeterli puanı alamazsanız aynı kurun eğitimini tekrar alabilme hakkınız doğuyor. Bu sayede ise alacağınız verimi de gelişme düzeyinizi de garantilemiş oluyorsunuz.
- Çiğli İngilizce Kursu şubesi ile Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları, aynı zamanda öğrenmek istediğiniz ikinci dile ekstra yüzde 80 indirim olanağı sunuyor. Sunduğu indirim oranı, Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nda eğitimi verilen bütün diller için geçerli. Size sadece öğrenmek istediğiniz yeni dili seçmek kalıyor. Bu avantaj, tamamen öğrencileri yeni bir dil öğrenmeye teşvik etme amacı ile sağlanmış durumda. Oldukça uygun fiyatlara aynı kalitede eğitim alma fırsatını yakalayan pek çok öğrenci, Amerikan Dili Edebiyatı Yabancı Dil Kursları’nda ikinci bir dil de öğrenme sürecine başlamaktadır.