Kpss 2012 Önlisans / Memurluk Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak ?

Ebru

New Member

KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Gözler ÖSYM'de. 2012 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2012 yılının son KPSS sınavı olan ortaöğretim ve önlisans sınavlarının sonuçları kasım ayına girmeden açıklanacak.

2012 Kpss sonuçları ne zaman açıklanacak. Meraklı bekleyiş sürmeye devam ediyor. 2012 KPSS sonuçları için bu hafta çok önemli.

2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından gerçekleştirin 2012 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçlarının açıklanma tarihi için doğru yerdesiniz. 2012 yılında yapılan ve ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçlarının açıklanması merak ile beklenirken henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Meraklı bekleyiş devam ederken ortaöğretim ve önlisans seviyesinde sınava girenler için 2012 KPSS sınav sonuçlarının açıklanması an meselesi. 2012 KPSS sınav sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. 2012 yılının son KPSS sınavı olan ortaöğretim ve önlisans sınavlarının sonuçları kasım ayına girmeden açıklanacak.

2012 KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM'den gelecek sınav sonuçlarının açıklanma tarihi merakla bekleniyor ancak henüz yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Peki 2012 yılının önemli sınavları arasında yerini alan 2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Genellikle sınava girenler genellikle kendi çözdükleri sonuçlara bakarak kaç puan alacaklarının ortalamasını tutturuyor ancak yine de en resmi olan tabi ki ÖSYM'den gelecek olan sonuç.
Bir çok sansasyonel olaya sahne olan ÖSYM 2012 yılında KPSS 2012 ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşayacak mı? Önyargı ile yaklaşılan ancak son zamanlarda tutarsız açıklamalrı ile sınava girenleri zor durumda bırakan ÖSYM için söylenecek pek bir şey olmasa da yine de sınav sonuçları her zaman ki gibi en çok merak edilenler arasında. Sonuçları en çok merak edenler için üzgünüz ancak henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

2012 KPSS ortaöğretim/Önlisans sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Memur adayları için en çok merak edilen konunun cevabı ne zaman gelecek?

ÖSYM tarafından resmi sonuçlar www.osym.gov.tr tarafından yayınlandıktan hemen sonra sitemizde de yer alacak. Geçmiş tarihlerde yapılan KPSS sınav sonuçları ortalama 30 ile 45 gün arasında açıklanmış. Ancak son yılların en çok dikkat çeken ismi olan ÖSYM bu konu hakkındaki güvenleri yitirmiş bulunmaktadır.2012 yılı içinde 2012 KPSS ortaöğretim/Önlisans sınav sonuçlarının en erken 22 ekim tari,hinde açıklanması bekleniyor.22 Ekim tarihin bayram haftasına denk gelmesi yüzünden bu tarihin bayram sonrasına yani ekim ayının son haftasına sarkması bekleniyor. Bayramdan sonraya kalması ile memur adayları hergeçen gün stresi artacak demektir.

Öğretmenlik için KPSS şartı kalkıyor mu ?

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, "Öğretmen atamalarında KPSS kaldırılmayacak. KPSS, devlet memuru olmak için girilmesi zorunlu bir sınav." diye konuştu.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in 2 Ekim'de Kırıkkale Üniversitesi'nin 2012-2013 öğretim yılı açılış törenine katılacağı bildirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayacak olan törenin protokol konuşmalarıyla devam edeceği, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz tarafından, "Enflasyon ve enflasyon hedeflenmesi" konusunda ilk dersin verileceği belirtildi.

Etkinlik, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nün dinletisi ile sona erecek.

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz'ı ziyaret edecek. Bakan Dinçer, ziyaretlerinin ardından, Vali, kaymakamlar, belediye başkanları, il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile Öğretmenevinde düzenlenecek toplantıya katılacak.

Bakan Dinçer, buradaki toplantılarının ardından, partisinin Kırıkkale ıl Teşkilatını ziyaret edecek.

SEÇMELı DERSLER

Bakan Dinçer, seçmeli derslere ilişkin olarak da 593 bin öğrencinin matematik uygulamalarını, 495 bin öğrencinin yabancı dil ve 479 bin öğrencinin de Kuran-ı Kerim derslerini seçtiğini bildirdi.

ELıMıZDEN GELENı YAPTIK

Dinçer, 17 bine yakını sınıf öğretmeni olmak üzere, 25 bin civarındaki öğretmenin eş durumundan yer değişikliği talebinde bulunduğunu belirterek, ''Eş durumundan bu zamana kadar taleplerin yüzde 95'ini karşıladık.

şu anda eş durumundan atama olmadığını iddia eden zannediyorum, bin-bin 500 kişi kalmıştır. Biz de elimizden geleni yaptık'' dedi.

ıMAM HATıPLERE KAYIT

Dinçer, geçen hafta sonu itibariyle imam hatiplerin orta kısımlarına kayıt olan öğrenci sayısının 109 bin olduğunu söyledi.

Dinçer, bu yıl bin 141 imam hatip ortaokulu açıldığını, bunlardan 411'inin imam hatip liseleri bünyesinde, diğerlerinin bağımsız imam hatip ortakolu olarak açıldığını bildirdi.

ımam hatip lisesi sayısının toplam 703 olduğunu belirten Dinçer, tahminleri üzerinde müracaat gerçekleştiğini, 125 bin ek öğrencinin kayıt olduğunu ifade etti.

ÜNıVERSıTEYE GıRış SıSTEMı

Üniversiteye girişte merkezi sınavın devam edeceğini ancak yılda birkaç kez sınav yapılacağını, yılda bir kez yapılan sınavın toplumda büyük bir baskı oluşturduğunu belirten Dinçer, ''Bu kadar gergin stres dolu bir imtihandan kurtulmamız lazım.

YGS'yi yılda birden çok kez yaparak çocuklarımıza hayatın bir tek imtihana bağlı olmadığını anlatacağız.

TOEFL'da olduğu gibi çocuk kendini hazır hissettiğinde yılda birden çok kez yapılan sınavlar için randevu alarak giriş yapacak ve hangisinde daha başarılıysa onu kullanabilecek. Yaptığımız şey bu. Bu bir sistem değişikliği değil'' dedi.

Dinçer, soru bankası oluşturulmasının ardından yeni uygulamanın 2014'te yürürlüğe girmesinin planlandığını söyledi.

ATAMALARDA KPSS KALKMAYACAK

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, ''Öğretmen atamalarında KPSS kaldırılmayacak. KPSS, devlet memuru olmak için girilmesi zorunlu bir sınav.

şimdi öğretmenler, KPSS'nin yanında alan sınavına da girecekler. Önümüzdeki yıl Temmuz ayında 17 alandan da öğretmenlerimizi sınava alacağız. 141 alanın 17'sinden alan sınavı yapacağız. KPSS ve alan sınavı yaparak öğretmen alacağız'' diye konuştu.

Dinçer, ''SBS ile dershanelerle ve lise çeşitliliğiyle ilgili kararları 2013 yılı içinde vereceğiz. Muhtemeldir ki, 2013-2014 eğitim öğretim yılına bu konudaki birçok stratejimizi de uygulamaya koyabiliriz'' dedi.

KPSS, EMANETÇıLERıN GELıR KAPISI OLDU

- KPSS'de kopya iddialarının ardından ÖSYM sıkı önlemler alıp adayların yanında sadece nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesini getirmesine izin vermesiyle, sınav salonlarının yanındaki bazı işyeri sahipleri emanetçilik yapmaya başladı.

Türkiye genelinde bugün ortaöğretim mezunları KPSS'ye girdi. Saat 09:30'da başlayan sınav öncesi ÖSYM sıkı önlemler aldı. ıki yıl önce kopya iddiası nedeniyle adayların yanında sadece nüfus cüzdanı ve sınav giriş belgesi getirmesine izin verildiği için yanında toka, yüzük, kalem, silgi, cep telefonu ve çanta getirenler zor anlar yaşadı. Sınav salonlarına girişte polis tarafından didik didik aranan adaylar, getirdiklerini emanetçiye bırakmak zorunda kaldı. Sınav salonlarının kapısına "Emanet alınır" diye yazan bir bakkal dükkanı sahibi emanetleri tek tek aldı. Bakkal dükkanına giden öğrenciler 1 TL karşılığında takılarını ve eşyalarını emanet etti.

ış yeri sahibi Ergün ılmek, KPSS'nin kendilerine yeni bir ekmek kapısı açtığını belirterek şöyle konuştu: "Sınav olduğu zaman işlerimiz çok iyi oluyor. Sınava girenler yanlarında getirdiği saat, cep telefonu, takılarını ve çantalarını bize getirip bırakıyor. Sınav bittiğinde 1 TL karşılığında eşyalarını geri veriyoruz."

Adaylar ise yanlarında eşya getirdiklerini ancak sınava alınmadığını bu nedenle emanetçiye vermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Etiketler: 2012 Kpss sonuçları ne zaman açıklanacak, 2012 KPSS sınav sonuçları, 2012 KPSS ortaöğretim/Önlisans sınav sonuçları, 2012 KPSS ortaöğretim ve önlisans sınav sonuçları,

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.