ÖğRENCı KURULU TOPLANTI ıZıN DıLEKÇESı

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici
CUMHURıYET ıLKÖğRETıM OKULU MÜDÜRLÜğÜNE
K.MARAş

Mevlana ılköğretim Okulu Öğrenci Kurulu Nisan ayı toplantısını aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 01 Nisan 2004 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında saat 13.00’de yapmak istiyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim. 31 Mart 2004

GÜNDEM MADDELERı
NıSAN

Açılış konuşması ve saygı duruşu ve ıstiklal Marşının okunması.
Öğrenci sorunlarının dinlenmesi.
Öğrenci sorunlarına çözüm yollarının konuşulması.
Öğrenci – öğretmen ilişkilerinin konuşulması.
Öğrenci kılık ve kıyafetleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ve sınıf temizliği hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ders araç ve gereçlerini kullanımı hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul disiplini ve kuralları hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Turizmin ve turistin yurt ekonomisi açısından önemi üzerinde durulması, hafta boyunca yapılabilecek çalışma ve etkinlikler üzerinde konuşulması.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılabilecek etkinlik ve çalışmalar üzerinde konuşulması.
Sağlık Haftası süresince sağlıklı yaşam için gerekli şartların neler olduğu konusu üzerinde konuşulması.
ılçemiz II. Eğitim Bölgesi 5. Sınıflar arası bilgi yarışması hakkında konuşulması.
Dilek, temenniler ve kapanış.

Mehmet ÇALIşKAN .................................
Öğr.Kurulu Rehber Öğretmeni Okul Müdürü

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.