CUMHURıYET ıLKÖğRETıM OKULU MÜDÜRLÜğÜNE
K.MARAş
Mevlana ılköğretim Okulu Öğrenci Kurulu Nisan ayı toplantısını aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 01 Nisan 2004 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında saat 13.00’de yapmak istiyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim. 31 Mart 2004
GÜNDEM MADDELERı
NıSAN
Açılış konuşması ve saygı duruşu ve ıstiklal Marşının okunması.
Öğrenci sorunlarının dinlenmesi.
Öğrenci sorunlarına çözüm yollarının konuşulması.
Öğrenci – öğretmen ilişkilerinin konuşulması.
Öğrenci kılık ve kıyafetleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ve sınıf temizliği hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ders araç ve gereçlerini kullanımı hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul disiplini ve kuralları hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Turizmin ve turistin yurt ekonomisi açısından önemi üzerinde durulması, hafta boyunca yapılabilecek çalışma ve etkinlikler üzerinde konuşulması.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılabilecek etkinlik ve çalışmalar üzerinde konuşulması.
Sağlık Haftası süresince sağlıklı yaşam için gerekli şartların neler olduğu konusu üzerinde konuşulması.
ılçemiz II. Eğitim Bölgesi 5. Sınıflar arası bilgi yarışması hakkında konuşulması.
Dilek, temenniler ve kapanış.
Mehmet ÇALIşKAN .................................
Öğr.Kurulu Rehber Öğretmeni Okul Müdürü
K.MARAş
Mevlana ılköğretim Okulu Öğrenci Kurulu Nisan ayı toplantısını aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere 01 Nisan 2004 tarihinde okulumuz öğretmenler odasında saat 13.00’de yapmak istiyorum.
Gereğini bilgilerinize arz ederim. 31 Mart 2004
GÜNDEM MADDELERı
NıSAN
Açılış konuşması ve saygı duruşu ve ıstiklal Marşının okunması.
Öğrenci sorunlarının dinlenmesi.
Öğrenci sorunlarına çözüm yollarının konuşulması.
Öğrenci – öğretmen ilişkilerinin konuşulması.
Öğrenci kılık ve kıyafetleri hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ve sınıf temizliği hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul ders araç ve gereçlerini kullanımı hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Okul disiplini ve kuralları hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi.
Turizmin ve turistin yurt ekonomisi açısından önemi üzerinde durulması, hafta boyunca yapılabilecek çalışma ve etkinlikler üzerinde konuşulması.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yapılabilecek etkinlik ve çalışmalar üzerinde konuşulması.
Sağlık Haftası süresince sağlıklı yaşam için gerekli şartların neler olduğu konusu üzerinde konuşulması.
ılçemiz II. Eğitim Bölgesi 5. Sınıflar arası bilgi yarışması hakkında konuşulması.
Dilek, temenniler ve kapanış.
Mehmet ÇALIşKAN .................................
Öğr.Kurulu Rehber Öğretmeni Okul Müdürü