Ömer Dinçer: 4+4+4'e Karşı Çıkanlar PKK yanlısı ve laikçiler

Yeliz

New Member
AKP'li Bakan'dan şok sözler

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 4+4+4 eğitim sistemine karşı çıkan aileleri kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Dinçer, 66 aylık çocuklarının okula gönderilmesine karşı çıkan ailelere “PKK yanlısı ve laikçi” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 66 aya itirazların PKK kaynaklı olduğunu iddia etti.

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ısmail Küçükkaya'yı telefonla arayarak serzenişte bulunan Bakan Dinçer, PKK'nın bu sistemi çok eleştirdiğini söyledi ve bunun gerekçelerini de Küçükkaya bugünkü köşesine aktardı.

ışte Küçükkaya'nın yazısındaki o soru

Vatandaş sizce niye tepki gösteriyor? Herkes kendi çocuğunun iyiliğini düşünmez mi?

Normal vatandaşlarımızın çoğunluğu bizi destekliyor. Bakın, biz istemiyoruz ama vatandaşlar 60 aylık çocuğunu bile okula göndermekten yana. Eleştirilerin bir kısmı PKK kaynaklı. Çocuklarımızı erken yaşta okula alıp Türkçe öğreteceğiz, onları hayata hazırlayacağız. 'Rapor dahi almayın' diyenler PKK yanlıları. Bunu önlemek istiyor. Bir de laikçi kesim bu reformdan rahatsız oluyor.

(NSE)

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.