Pegasus Hava Yolları'nın Terbiyesizliği

Yeliz

New Member

Pegasus hava yollarının iş başvurusu sırasında 15 tl talep ettiği ortaya çıktı. Böyle büyük bir firmanın işsiz vatandaşın cebindeki paraya göz dikmesi beni gerçekten çok rahatsız etti. Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim.

Başvuru ekranında çıkan aşağıdaki yazıyı yorumlarınıza sunuyorum

"Öncelikle kariyer yolculuğunuzda bizimle çalışmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Başvurunuzun Pegasus tarafından alınması, ınsan Kaynakları bölümü tarafından değerlendirilmesi ve geri bildirim süreci için 15 TL hizmet bedeli, aşağıda tamamlayacağınız süreçte, kredi kartınızdan tahsil edilecektir. Bu hizmet bedeli hiç bir şekilde tarafanıza iade edilmeyecektir. Ayrıca 1 yıl boyunca yapacağınız diğer başvurulardan ücret talep edilmeyecektir.

Pegasus olarak iş garantisi vermemekle birlikte, müracaatınızı ve özgeçmişinizi bir yıl boyunca bilgi bankamızda aktif tutacağız ve gelişen ihtiyaçlarımıza göre size uygun pozisyon açılması halinde sizi bilgilendireceğiz."

Etiketler: Pegasus hava yolları yorumlar, flypgs.com terbiyesizlik, pegasus nasıl bir firma, ucuz hava yolu bileti almak, pegasus flypgs şirketi utanç ilanı

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.