Ülkücüler hakkında ileri geri konuşup dini yönden akıl vermeye çalışan Rasim, akıllı ol dedik sana dün gece. Bundan sonra da Ülkücüleri ağzına alırken Bismillah de. Ülkücülerin olmadığı zeminlerde Ülkücüler hakkında atıp durma. MHP ve Ülkücü Hareket senin gibi ahlaksızlarla uğraşarak vakit kaybedemez.
Ahlaksız fotoğrafların daha hafızalardayken sen nasıl oluyor da Fethullah Gülencilik yaparsın? Fethullah Gülen madem bu kadar mübarekti senin için bu fotoğrafları çektirirken ne düşündün? Hoca Efendi sence üzülmemiş midir bu fotoğrafları görünce? Yoksa sen de liderin gibi "Ben gelişerek değiştim" deyip reddi miras mı yapacaksın?
Yarın bugün söylediklerini reddetmeyeceğinin garantisi var mı? Bu Hareket 3 günlük çocukların ağzına sakız olacak bir hareket değil. ıçimizde yer alma şerefine erişememiş olabilirsin fakat bu boş stüdyolarda Ülkücülere bağıra bağıra akıl vermeye hakkını sana vermez. Akıllı ol!
Bir de son olarak "Askerin Tunceli'de 7 PKK'lıyı öldürmesi gereksizdi. PKK saldırmadan askerin PKK'ya saldırmasını mantıklı bulmuyorum" gibi sözlerinizi de unutmayınız. Bu fotoğraflardan utanmadığınız gibi o sözlerden de utanmayınız. Biz size bu söylediklerimizden dolayı utanmıyoruz. Bundan sonra daha sert sözler söylememize sebep olmayınız.
Haber: Sonkale.org'tan alınmıştır