2011 – 2012 Öğretim yılına ait örgün eğitim kurumlarının kademelere göre okul, öğretmen ve öğrenci sayısını gösteren tablo aşağıdadır.
ETıKETLER: Türkiyede kaç öpğretmen var, türkiyede kaç öğrenci var, türkiyedeki okuls ayısı, türkiyede öğretmen sayıları, ılköğretim öğrenci sayısı, türkiyedeki öğrenci sayısı, türkiyedeki öğretmen sayısı, Türkiyedeki okul sayısı, türkiyede okul sayısı, türkiye\deki okul sayısı, türkiye ögrenci sayisi, türkiyedeki öğrenci sayısı meb, türkiye\de ilköğretim öğrenci sayısı, türkiyedeki toplam öğrenci sayısı, türkiyedeki öğrenci sayısı 2011, türkiye\deki toplam öğrenci sayısı, türkiyedeki ilköğretim sayısı, türkiyede ilköğretim öğrenci sayısı, türkiye okul sayısı, türkiye ilköğretim öğrenci sayısı, ilköğretim öğrenci sayıları, türkiye\deki ilköğretim okulu sayısı, meb öğrenci sayısı, türkiyedeki öğrenci sayısı 2010, türkiyedeki ilköğretim okulu sayısı, ilköğretimdeki öğrenci sayısı, türkiyedeki okul sayıları, türkiyedeki ilköğretim öğrenci sayısı, Turkiye ogretmen sayisi, türkiyede toplam öğrenci sayısı, türkiyedeki toplam okul sayısı, türkiyede öğrenci sayısı, okul sayıları, türkiye\deki ilköğretim öğrenci sayısı