Ücretsiz Full Ziyaretçi Defteri Scripti ındir 2018
Php, mysql, jquery kullanarak hazırlanmış yönetim paneli bulunan ziyaretçi defteri scriptidir. Script ziyaretçi defterleri temel alınarak sade hazırlanmıştır. Hafif kodlaması ve arayüzü sayesinde sunucunuzu yormaz ve kasma, donma gibi sorunlar yaşamazsınız. Demo adresini inceleyerek aklınızda ki sorular daha iyi gideceğini düşünüyorum. Script kodlaması Özkan Arıcı'ya ait.
Özellikleri :
– Yönetim Paneli
– Mesaj Okuma,onaylama,silme
– ıp adresi engelleme
– ıstatistikler
– Yönetim paneli kullanıcı adı ve şifreyi değiştirebilme
– Site ayarlarını değiştirebilme
– Mesajlar bölümünde sayfalama
Kurulum :
Kurulum için system/libs/database.php içersindeki
$dns="mysql:dbname=projezd;host=localhost";
$user="root";
$password="";
Kısımları kendinize göre ayarlayın (dbs->dbname=veritabanı adınız,host=localhost yada ip adresi,password=veritabanı parolanız)
Sql Dosyasını içeri aktarınız. Scripti Kurduğunuz da tema bozuk demeyin sakin olun, yönetim paneline girin ve genel ayarlar menüsünden site adresinizi güncelleyin (Sonunda / olmadan).
Yönetim paneline girmek için siteadresi.com/?url=adminlogin
kullanıcı adı : admin
şifre : 12345
güvenliğiniz için giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştiriniz
ıyi kullanımlar.
Demo / ındir / Alternatif link [attachment=1739]
Php, mysql, jquery kullanarak hazırlanmış yönetim paneli bulunan ziyaretçi defteri scriptidir. Script ziyaretçi defterleri temel alınarak sade hazırlanmıştır. Hafif kodlaması ve arayüzü sayesinde sunucunuzu yormaz ve kasma, donma gibi sorunlar yaşamazsınız. Demo adresini inceleyerek aklınızda ki sorular daha iyi gideceğini düşünüyorum. Script kodlaması Özkan Arıcı'ya ait.
Özellikleri :
– Yönetim Paneli
– Mesaj Okuma,onaylama,silme
– ıp adresi engelleme
– ıstatistikler
– Yönetim paneli kullanıcı adı ve şifreyi değiştirebilme
– Site ayarlarını değiştirebilme
– Mesajlar bölümünde sayfalama
Kurulum :
Kurulum için system/libs/database.php içersindeki
$dns="mysql:dbname=projezd;host=localhost";
$user="root";
$password="";
Kısımları kendinize göre ayarlayın (dbs->dbname=veritabanı adınız,host=localhost yada ip adresi,password=veritabanı parolanız)
Sql Dosyasını içeri aktarınız. Scripti Kurduğunuz da tema bozuk demeyin sakin olun, yönetim paneline girin ve genel ayarlar menüsünden site adresinizi güncelleyin (Sonunda / olmadan).
Yönetim paneline girmek için siteadresi.com/?url=adminlogin
kullanıcı adı : admin
şifre : 12345
güvenliğiniz için giriş yaptıktan sonra şifrenizi değiştiriniz
ıyi kullanımlar.
Demo / ındir / Alternatif link [attachment=1739]
Ekli dosyalar
-
377.7 KB Görüntüleme: 9