Ünü Yıldız Angelina Jolie Ankara'da

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

BM Mülteciler Yüksek Komiserliği Özel Temsilcisi Angelina Jolie ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres özel uçakla Ankara'ya geldi.

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK) Özel Temsilcisi Angelina Jolie ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres özel uçakla Ankara'ya geldi.
Esenboğa Havalimanı'na inen Jolie ve Guterres ile BM heyetini, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı.
Jolie ve beraberindekiler, havaalanından, kalacakları otele hareket etti.

Ankara'ya gelmeden önce Kilis'teki konteyner kenti ve ıslahiye ilçesindeki çadır kenti ziyaret eden Jolie ve Guterres, protokol çadırında misafir edildi.
AA ekibi, Angelina Jolie'nin AFAD Kilis Konaklama Tesisleri'ndeki dört saatlik ziyaretinin detaylarına ulaştı. Ünlü aktris, misafir olduğu konteyner evlerde sığınmacıların Suriye'de yaşadıkları acıları dinledi. 13 yaşındaki Salih Agidi'nin ailesinin konteynerine konuk olan Jolie, küçük çocukla bir süre sohbet etti. Jolie ile görüşmesini AA muhabirine anlatan Salih Agidi, ''Ailemin hikayesini anlattım. Ağabeyimin nasıl öldüğünü ve diğer ağabeyimin Suriye'de, Halep'te savaştığını anlattım. Bence o çok iyi bir insan. Hikayemizi dinlediğinde ağladı'' dedi.

AA

Etiketler: Angelina Jolie, ankara, BM, UN, mülteciler, suriyeli, Hollywood yıldızı, sığınmacılar,

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.