YazılıPlan.Net'i Ayakta Tutan Nedir ?

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

Sitemiz 2010 yılında bu eğitim camiasına, özellikle de öğretmen ve öğrencilerimize hizmet verebilmek amacıyla kurulmuştur.

Zamanla kullanıcı kitlesini daha da genişletmiş, eğitim camiasının yanında tüm internet kullanıcılarına da hitap etmeye başlamıştır.

Son bir yıldır sınava hazırlanan gençlerimize yardımcı olabilmek amacıyla çeşitli yayınları sitemizde paylaştık.

2012 yılının sonlarına doğru YazılıPlan.Net ülkemizde en fazla ziyaret edilen 4000 siteden biri konuma yükseldi.

Günlük tekil ziyaretçi sayımız 10 binlere dayandı.

Peki bu siteyi ayakta tutan nedir ?

Sitemizin tüm masrafları sitede yayınlanan reklamlar vasıtasıyla karşılanmaktadır.

Reklamlarımıza tıklama oranına göre gelir elde etmekteyiz.

Reklamlarımız Google Adsense tarafıntan verilen kodların sitemize yerleştirilmesi ve gösterilmesi şeklinde olmaktadır.

Yayınlanan reklamlar bazan genel ahlaka aykırı şekilde sitede görüntülenebiliyor. Bu durumdan biz de muzdaribiz.

Eğer rahatsızlık duyduğunuz reklamlar olursa reklam üzerinde sağ tıklayarak linki kopyalayıp bize ulaştırın.

Reklamlar en kısa zamanda yayından kaldırılacaktır.

YazılıPlan.Net Ekibi

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.