Yuvamızı Yıkmadan Önce Lütfen Bu Videoyu ızleyelim

KaRNeC

Yönetim Ekibi
Yönetici

http://youtu.be/brlh48Rfhxs

ış işten geçtikten sonra geri dönüş zor oluyor hatta imkansız oluyor bazan.

ınternet alemi insanımıza çok kötü zararlar verebiliyor. Ailenin dağılması, yaralamalar, hatta cinayetlere kadar gidebiliyor. Bu videoyu aslında yolun başında olanlar için koydum buraya. ş işten geçmeden aklımızı başımıza devşirelim diye.

Ailemiz bizim herşeyimizdir. Sanalda tanımadığımız insanlar için ailemizi karşımıza almayalım. Bazı isminde "ıslami" ibaresi olan sitelere kendimizi kaptırmayalım.

Çok yakından tanıdığım bir arkadaşım "ıslami" bir sitenin moderatörlüğünü yapıyordu. Orada dönen dolapları bana anlatınca ağzım açık kaldı.

Diğer bir "ıslami" sitede de sahibini bizzat tanıyorum. ıslama yardım amacıyla sitede yardımlar toplanıyor. Aidat veren binlerce üye var. ısrailin yaptıklar, Amerikanın empeyalist politikaları protesto ediliyor sitede. Ancak sitenin sahibigünlük 2 paket Marlboro, ve ara sıra da Coca Cola içiyor. Bu normal karşılanabilir ama Sitede ıslama hizmet ettiğini zanneden Saf kız kardeşleri de her hafta farklı illerde ziyaret ediyor.

Yani lütfen çocuklarımızın ve eşimizin geleceğini yakmayalım..

kampanyalar | replika saat | replika saat | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler | Türkiye'nin en güncel ekonomi ve finans sitesi altin.us ile güncel altın fiyatlarını, dolar kuru ve euro kurunu takip edebileceğiniz gibi yatırım tavsiyeleri ile bankaların güncel kredi ve mevduat faiz oranlarını takip edebileceğiniz sitemizde altın fiyatları ya da dolar kuru takip sayfalarını takibe alabilirsiniz.

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram / Facebook Account Verification, Instagram hesap onayı için sizin adınıza çalışmalarınızı yapıyoruz. Siz de güvenli bir şekilde instagram hesap onaylayan ajans arayışı içindeyseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz. Mavitik.net sayfasından detaylı bilgileri edinebilirsiniz.