ZEKA OYUNLARI EğıTıCı EğıTıMLERı MEB ONAYLI SERTıFıKASYON PROGRAMI

zekaklübü

New Member
AKIL OYUNLARI EğıTıCı EğıTıMLERı BAşLIYOR !

-Türk Beyin Takımı Sakarya ıl Temsilcisi olan ZEKA KLÜBÜ tarafından 27-31 Ocak tarihleri arasında 40 saatlik zeka oyunları eğitici eğitimi verilmektedir.
-Sertifikasyon MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmakta olup, MEB tarafından kabul görmektedir.
-Alınan sertifika ile kreş, anaokulu, ilköğretim okulları, ortaöğretim okulları ve diğer özel eğitim kurumlarında zeka oyunları eğitmeni olarak görev alabilmektedir.
-Kurs ücreti KDV dahil 950 TL dir.
-Arkadaşı ile gelene %5 arkadaş indirimi uygulamaktayız.
-Programa katılan kişilerin eğitim alırken kullandıkları 200 TL lik Zeka Oyunları paketi kendilerine hediye edilmektedir.
-40 saatlik eğitim programı günde 8 saat olmak üzere 09.00.-.17.00 saatleri arasında verilmektedir.
-Programa katılacak olan kişilerin sertifikaların düzenlenmesi açısından, en az 3 iş günü önceden ücretlerini ödemeleri ve kimlik bilgilerini kuruma bildirmeleri gerekmektedir.
ZEKA KLÜBÜ ıLETışıM BıLGıLERı : 0264 777 1987

Ekli dosyalar

kampanyalar | ajans pr | ixfy.net | sözlük | sektörel haberler

Instagram mavi tik almak artık daha kolay. Instagram ve Facebook hesap onayı için sizin adınıza çalışmalar yapıyoruz. Eğer güvenilir bir Instagram hesap onaylayan ajans arıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi için Mavitik.net sayfasını ziyaret edin.